Onze sollicitatieprocedure

Stap 1: Verstuur je sollicitatie

Heb jij een vacature gezien waar je enthousiast van wordt? Dat vinden wij super goed om te horen!  Laat ons weten dat je de functie wel ziet zitten door te solliciteren. Dit kan door een mail te sturen naar solliciteren@leocatering.nl of door ons online sollicitatie formulier in te vullen. 

Stap 2: Leo bekijkt jouw CV

Wanneer we jouw sollicitatie hebben ontvangen gaat ons team ermee aan de slag.  Aan de hand van jouw sollicitatie gaan zij kijken of er een match is. Onafhankelijk van de uitkomst hiervan nemen zij hierna contact met je op. Zo weet je in alle gevallen altijd waar je aan toe bent. Wel zo fijn.

Stap 3: We bellen!

Is er een match? Dan zal ons team contact met je opnemen om direct een kennismakingsgesprek in te plannen. Deze zal, afhankelijk van de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd, plaatsvinden op een van restaurantlocaties of op het servicekantoor.

Stap 4: Let's meet!

Tijdens het kennismakingsgesprek schuiven we bij elkaar aan tafel om beter kennis te maken met elkaar. We willen graag meer over jou weten, maar jij vast en zeker ook over Leo als werkgever. Stel dus gerust alle vragen die je hebt over Leo. Zo hopen we na afloop van het gesprek een goed beeld te hebben van elkaar. Aan het einde van dit gesprek zullen we bespreken hoe we verder gaan.

Stap 5: Welkom bij team Leo!

Is het gesprek aan beide zijden positief bevallen en is er wederzijds een goed gevoel? Yes! Dan hebben we officieel een match! We doen je dan graag een aanbod en kijken er naar uit om je binnenkomt te verwelkomen binnen team Leo! 

Sluit de baan-aan?

Wacht niet langer en neem een kijkje bij onze vacatures!

Vul het onderstaande formulier in om gelijk te solliciteren bij Leo.

Jouw gegevens

Sollicitatie voor functie van

Soort dienstverband

Upload hier je cv (optioneel):